Asiakkaiden kommentit 

Asiakkaiden kommentteja

Asiakkailtamme saat parhaan arvion palvelumme laadusta ja toimivuudesta! 


"Wulff Entre suunnitteli meille näyttävän ja toimivan messuosaston, joka erottuu hyvin massasta ja toistaa hienosti ZenRoboticsin tunnistettavaa yrityskuvaa. Yhteistyö oli koko projektin ajan mukavaa ja helppoa. Kierrätyksen hengessä tulemme varmasti kierrättämään hyväksi havaittua konseptia uudelleen!"


Janica Johansson
Sales Director
ZenRobotics Oy


"KONE on jo pitkään tehnyt yhteistyötä Wulff Entren kanssa meriteollisuusalan messuilla. Valitsemme tarkkaan messut, joille osallistumme. Olemme siispä mukana vain muutamilla messuilla joka vuosi, mutta näissä tapahtumissa haluammekin sitten maailmanluokan näkyvyyden.

Wulff Entre on ollut luotettava yhteistyökumppanimme ja auttanut meitä visiomme toteuttamisessa, viimeksi SMM-messuilla. Projektinhallinta oli läpinäkyvää ja visiot osastosta ja muista elementeistä selkeät, ja näiden myötä toiveistamme tehtiin totta.

Tärkein syy, miksi olemme tyytyväisiä yhteistyöhömme Wulff Entren kanssa, on kuitenkin heidän todellinen halunsa ja kykynsä vastata tarpeisiimme. SMM 2014 -messuilla meille toi extrahaasteen se, että eräs tärkeä asiakkaamme pyysi meitä järjestämään kanssaan ison tapaamisen messujen aikana. Wulff Entre järjesti meille välittömästi kaiken tarvittavan: neuvottelutilat, tarjoilut, ja jopa yllätysshamppanjat tapaamisen jälkeiseen juhlintaan.

Sekä me että asiakkaamme olimme luonnollisesti hyvillämme."

Cãlin Hera
Employee and Customer Communications Senior Specialist
KONE Major Projects & Marine


"Oli todella mukavaa työskennellä Entren tiimin kanssa. Olimme jo alusta alkaen samalla aaltopituudella ja visiomme lopputuloksesta kävivät yhteen. Tänä vuonna työskentelin ensimmäistä kertaa itse Entren kanssa organisaatiouudistuksemme jälkeen, ja vaikka tämä aiheutti pientä hämmennystä alkuun, mikään kysymykseni ei ollut heille liian pieni tai mitätön.

Erityisesti haluan kiittää Jania ja Tuomasta heidän kovasta työstään ja sitoutumisestaan projektiin, sekä Janin avusta messujen aikana. Odotan innolla yhteistyötämme myös tulevaisuudessa!"

Johanna Cosgrave
Markkinointipäällikkö / Hatlapa Marine Equipment, MacGregor Group

wulff entre macgregor


"Jättämällä Wulff Entren huoleksi hoitaa kaikki vientimessuihin liittyvät järjestelyt on osoittautunut meille erinomaiseksi ratkaisuksi. Meidän tehtävämme on vain tulla paikalle huolehtiman asiakkaistamme tietäen, että Entre huolehtii muusta. Suurkiitos Entrelle, Finnish Pavillion SMM 2014-messuilla oli hyvin toteutettu."

Kaj Vallikari
Head of Sales / Takoma Gears Oy


"Halusimme osallistua isoille kansainvälisille meriteollisuuden SMM 2014-messuille. Entren avulla osallistuminen sujui kätevästi tiukasta aikataulusta huolimatta. Yhteistyö oli mutkatonta ja pystyimme keskittymään omiin ydintoimintoihimme. Mikä tärkeintä, saavutimme messuille asetetut tavoitteet. Kiitos Entrelle luotettavasta yhteistyöstä!"

Santeri Kallionpää
Sales Manager, M.Sc. / Process Flow Solution Ltd Oy


"Venemessujen osasto toteutettiin joustavasti ja ammattitaitoisesti nopealla aikataululla. Visuaalisesti näyttävä, avara ja harmoninen osasto keräsi huomiota ja kiitosta niin näyttelyvierailta kuin muilta näytteilleasettajiltakin. 

Osasto, jossa kaikki yksityiskohdat oli tarkasti mietitty, oli selkeästi ammattilaisten toteuttama. Esitetelineitä oli riittävästi, peili oli valmiina varastossa, hyllyt jaksoivat kantaa useiden kuntien painavat esitelaatikot, käyntikortit yhteystietoineen oli jätetty varastoon yllättävien tilanteiden varalta. Saimme todella vastinetta rahallemme ja vielä kaupanpäälle ystävällistä ja iloista palvelua."

Sari Myllynen
Matkailu- ja markkinointipäällikkö / Porvoon kaupungin matkailu- ja markkinointiyksikkö


"Hyvä Wulff-tiimi, haluan kiittää teitä työstänne ennen Eurosatory-messuja sekä niiden aikana. Messut ovat meille hyvin tärkeät, ja oli ilo työskennellä ammattimaisen toimiston kanssa, joka piti huolen kaikista messuosallistumiseen liittyvistä yksityiskohdista. Suosittelen teitä vahvasti Ruukin markkinointiosastolle myös tulevia tärkeitä näyttelyitä varten."

Emre Aytaç
Marketing Manager (Länsi-Eurooppa) / Ruukki


"Wulff Entre on toiminut kanssamme yhteistyössä mm. Matka-, Vene-, ja GoExpo-messuilla, ja olemme olleet joka kerta tyytyväisiä niin osaston suunnitteluun ja rakentamiseen, kuin projektinhallintaankin. Meille sopii paremmin kuin hyvin antaa messustressimme jollekin toiselle, ja tässä Wulff Entre on onnistunut oikein hyvin. Kun projektia tehdään luotettavan yhteistyökumppanin kanssa, jää meille enemmän aikaa kaikkeen muuhun, kuten messujen tärkeään etukäteismarkkinointiin. Kun tähän päälle lisätään vielä kustannustehokkaat ratkaisut, on paketti loistavasti kasassa." 

Birthe Suni
Matkailujohtaja, Kaakko 135° / Cursor Oy


"Wulff Entren kanssa olemme olleet yhteistyössä useilla alan kv-messuilla Kiinassa ja EU-maissa. Tyylikäs, osaava ja joustava Wulff-team tekee olon kotoisaksi niin vieraillemme kuin meille näytteilleasettajille vierailla mailla keskellä kiireisen messuamisen. Olemme voineet rauhassa keskittyä messuilla asiakaskontaktiemme hoitamiseen!" 

Jussi Penttilä / Barrisol Finland


"Olemme tehneet yhteistyötä Wulff Entren kanssa jo parikymmentä vuotta. Olemme tilanneet Wulff Entreltä vuosittain kokonaisratkaisun Saksan Medicaan, joka on alamme suurin kansainvälinen tapahtuma. Wulff Entre on kerta kerran jälkeen hoitanut toimeksiantomme vastuullisesti ja asiantuntevasti. Olemme voineet rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaamme ja saapua messuille luottaen siihen, että sovitut asiat on hoidettu puolestamme".

Elisa Uusi-Rauva
Manager, Customer Services / Physiotools


"Meillä yhteistyössä Wulff Entren kanssa korostuu vaivattomuus lähteä ulko-/kaukomaiden messuille pienelläkin osastolla, mutta isomman paviljongin antavalla näkyvyydellä. Kaupankäyntimme on pääasiassa vientiä ja uudet asiakkuudet varsinkin kauempaa löytyvät messuilta. Entren tarjonta ja kokonaisuuden paketointi antavat hyvät mahdollisuudet osallistua rajallisillakin resursseilla".

Olli-Pekka Arvila / Nurmi Cylinders


"Tuotteitamme viedään lähes 40 maahan ja messuja meillä on keväisin ja syksyisin runsaasti. Wulff Entre on tärkeä kumppanimme monilla messuilla mm. Medicassa ja IDSssä Saksassa. Isot kansainväliset messut vaativat pieneltä yritykseltä suuren panostuksen. Entren asiantuntemuksen ja ammattitaidon avulla olemme saaneet messuosastoista täyden hyödyn käyttöömme ja pystyneet keskittymään siihen, minkä itse osaamme parhaiten!" 

Sari Hintikka-Varis
Export manager, Salli Systems


"Yhteistyömme Wulff Entren kanssa oli oikeilla urilla heti alusta alkaen. Entre ymmärsi täydellisesti tilanteemme yrityksenä, jolla on pieni budjetti mutta suuri visio. Sekä isot että pienet pulmat ratkottiin sujuvasti ennen messuja, niiden aikana ja niiden jälkeen erinomaisella otteella.

Pidimme todella paljon ammattimaisesta, mutta silti lämpimästä ilmapiiristä, jonka Sara Lundahl ja Salla Pakaslahti toiminnallaan loivat. Kiitos Entren, meillä oli yksi Göteborgissa pidettyjen Processteknik-messujen hienoimmista osastoista!"

Ursula Vogel
Marketing Coordinator / Thurne Teknik


"Me lähdimme kunnianhimoisesti liikeelle kun tavaramerkkimme Rototilt® esiteltiin Ranskan markkinoille. Olimme varanneet osastot sekä sisä- että ulkotiloista Intermatista, joka on yksi maailman suurimmista rakennusalan messuista. Samalla muutimme ja uudistimme tavaramerkkiämme ja graafista ilmettämme. Tämä merkitsi sitä, että Wulff Entre sai hyvin tiukan aikataulun. Tämä oli ensimmäinen kerta kun Rototilt Group AB käytti ulkoista kumppania osastonrakentamiseen. Ja lopputulos? Loistava! Meidän sisäisessä selvityksessämme osasto sai keskiarvosanan 4/5."

Fredrik Berggren
Marketing Communication Coordinator / Rototilt Group AB