Suomalaista suunnittelua Ruoholahdesta maailmalle

Design from Finland on rekisteröity yhteisömerkki, joka kertoo ostajalle muotoilun suomalaisesta alkuperästä. Merkki otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuonna 2011, ja Wulff Entrelle se on myönnetty huhtikuussa 2013.

Toimimme kansainvälisesti ympäri maailman, ja suuri osa alihankkijoistamme on ulkomaisia. Haimme merkkiä, koska halusimme korostaa suunnittelumme suomalaisuutta - pohjoismainen design mielletään maailmalla laadukkaaksi, ja se myös on sitä.

Merkki myönnetään korkealle osaamiselle

Merkkiä haetaan suomalaisen työn liitolta, ja se kuuluu samaan perheeseen avainlipun kanssa. Merkin saamiseksi yrityksen tai tuotteen tulee täyttää tietyt kriteerit ja edellytykset, ja meidän kohdallamme sitä on haettu nimenomaisesti suunnittelutyölle - suunnitelmamme saattavat matkustaa mihin tahansa maailman kolkkaan, mutta ne saavat alkunsa aina Helsingin Ruoholahdesta.

Merkkien arvo ja tunnettuus muodostuvat niiden johdonmukaisesta esiintymisestä, ja Design from Finland-merkki löytyykin jok'ikisen suunnitelukuvamme oikeasta alareunasta.